Beratung +49 (0) 80 66 - 98 69 000

  Kostenloser Versand

  14 Tage kostenloser Umtausch

  Sicher einkaufen dank SSL

over ons

Na 3 1/2 jaar ervaring in de watersportmarkt heeft de familie Lachotta in 2013 besloten om het merk SKINFOX te registreren en te beschermen bij het Duitse Patent and Trademark Office en het European Office for Harmonization om hoogwaardige watersportartikelen onder eigen label in de toekomst te huur.

De motivatie hiervoor kwam voort uit de ambitie om onze eigen normen te stellen voor hoogwaardige en innovatieve artikelen tegen een betaalbare prijs. De eerste artikelen werden geproduceerd via contacten met fabrikanten in Duitsland . Tegenwoordig heeft het merk al een fabrikantennetwerk in landen als Oostenrijk, Polen, de VS, Groot-Brittannië en Azië.

In de watersportsector heeft het merk SKINFOX al een aantal innovaties die door patenten worden beschermd. Zo presenteerde het merk voor het eerst neopreen pakken met een CARBON-look . Verder is het de eerste leverancier van een 50 N universeel reddingsvest (volgens CE-norm ISO 12402.5 ) dat als extra veiligheidsvoorziening is voorzien van een fluorescerende patch aan de achterkant van de kraag. Dit betekent dat dragers van het reddingsvest ook in de schemering en vooral in het donker gemakkelijk kunnen worden herkend en gered. Het merk valt ook op door zijn wetsuits ( YOUNGSTER , SCOUT en LEADER ) omdat ze +50 UV-bescherming hebben, wat al belangrijk is op het water in het algemeen, maar vooral belangrijk voor kinderen.

Het merk werkt uitsluitend met fabrikanten die uitstekende referenties hebben. Daarnaast zorgen de merkeigenaren er persoonlijk voor dat alle artikelen een hoge kwaliteitsstandaard hebben, zoals platte naden of glideskin materiaal op de kraag, mouwen en pijpen. Zo zijn de neopreen pakken " YOUNGSTER ", voor kleine kinderen van 1-6 jaar , naadloos verwerkt onder de oksels om een optimaal draagcomfort te garanderen.

Het merk SKINFOX stelt zeer hoge kwaliteits- en prestatie-eisen aan zijn fabrikanten. Dit wordt gewaarborgd door regelmatig contact met de fabrikanten, maar ook door persoonlijke inspecties ter plaatse van de verschillende productieprocessen en fabrieken.

In 2016 breidde het merk zijn verkoopgebied uit met outdoor- en vrijetijdskleding.

De artikelen van het merk SKINFOX worden aangeboden
a) in onze eigen winkel aan de Kufsteiner Strasse 58, in Bad Feilnbach,
b) via onze eigen webshops www.AquaSportWelt.de , www.SKINFOX.de en www.AlpSportStadl.de
c) evenals via de accounts met dezelfde naam op de AMAZON- en EBAY-marktplaats

De aanbiedingen worden door een dienstverlener in verschillende talen vertaald en worden dus ook aangeboden op de grote marktplaatsen in heel Europa ( Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, België ).

Sinds 2016 werkt het merk in Duitsland ook samen met 2 andere retailers die ook het merk SKINFOX in hun assortiment hebben. (zie "Onze partners" op www.SKINFOX.de )
Het dealernetwerk wordt de komende jaren verder uitgebreid.
De merkeigenaren richten zich minder op winstmaximalisatie en meer op conservatieve groei , zodat de hoge kwaliteitsnormen voor SKINFOX-goederen permanent worden gegarandeerd.

Een ander groot voordeel van het merk is dat het een familiebedrijf is en de eigenaren er zelf voor zorgen dat klanttevredenheid altijd hoog in het vaandel staat.

Zuletzt angesehen